norrportenarena.se

Kontorshotell – den perfekta arenan för drivna företagare

Som driven och ambitiös företagare är det viktigt att du hittar en arena, ett sammanhang och ett nätverk, där du kan bygga upp och utveckla ditt företag. Det enklaste sättet är att börja hyra ett kontor eller en kontorsstol på ett kontorshotell. Då kommer du i kontakt med många andra företagare och olika branscher. Det ger dig stora möjligheter att utveckla både dig själv och företaget.3

Kontorshotell – framtidens företagsarena

Det är fler och fler företagare som inser hur smart det är att förlägga verksamheten på ett kontorshotell. Istället för att du arbetar hemifrån eller har egen lokal, så hyr du ett kontor eller en stol på ett kontorshotell. Då har du tillgång till ett stort nätverk, lätt att komma i kontakt med andra företagare och även olika slags branscher. Tvärvetenskapligt företagande växer alltid. Det är därför som just kontorshotellet är en så bra arena för företagare. Du åker till en byggnad, ett mikrokosmos, samtidigt som du kommer i kontakt med hela omvärlden. Det är ett enkelt sätt att hitta samarbetspartners och att få delta i större nätverk, men också för att få mycket input från andra människor och kunna gå på föreläsningar. Du hittar ditt Kontorshotell på Workaround som erbjuder kontor över hela Stockholm.

Driva företag

För att lyckas som företagare idag måste du specialisera dig, samtidigt som du också samarbetar mycket med andra företag. Det är mycket lättare att komma in i en bransch som ny företagare om du hittar en arena där det redan finns mycket folk. Visst, det finns Facebookgrupper och mässor att gå på, men det tar dig aldrig lika långt som att möta människor ansikte mot ansikte. Folk är alltid mer intresserade av att samarbeta med personer som de har lärt känna och fått förtroende för. För många egenföretagare blir det också en stor förbättring för den sociala hälsan att börja arbeta på ett kontorshotell. Du har någon att ta en kopp kaffe med. Det är oerhört viktigt att vi ser och träffar andra människor, även om vi inte samarbetar med dem.

Kontor eller stol

Huruvida du ska hyra ett kontor eller en stol beror på din verksamhet och ditt behov. Om du håller på att bygga upp ett företag på deltid, kan det vara klokt att i alla fall hyra en stol ett par gånger i veckan. Är det däremot så att ditt företag är din heltidssysselsättning, du har kanske rent av anställda eller driver företaget tillsammans med en samarbetspartner, så kan det vara smart att hyra ett eller flera kontor. Det som också är skönt med att hyra arbetsplats på ett kontorshotell är att du inte behöver bry dig om byggnaden. Blir det strömavbrott, mögel i källaren eller en vattenskada, så är det inte ditt ansvar. Du kan helt och hållet fokusera på att utveckla ditt företag, istället för att behöva vara fastighetsförvaltare och lägga tid på saker som bara tar tid och energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *