norrportenarena.se

Använd seniorrabatt och spara tusenlappar

Gillar du att gå på sköna sportevent eller stora musikkonserter? Som senior kan du spara tusenlappar genom att nyttja seniorrabatter till både shower, resan, försäkringar och hotell.

Seniorrabatt för 55+

Livet börjar efter 40 brukar man säga, men ofta blir människor bara lyckligare ju äldre de blir. Det är skönt att ha hittat sig själv, veta vad man kan och ha ett liv som man trivs med. Inte bry sig lika mycket om vad andra säger eller tycker. Känna sig mer avslappnad helt enkelt. Det är en av många fördelar med att bli senior, liksom seniorrabatt. På hejsenior.se hittar du en mängd rabatter för både shower, resor, apoteket online, mobilavtal, böcker och elavtal. Du behöver inte uppge vare sig personnummer eller använda bankdosa. Du går bara in på sidan, blir medlem och får rabatter i mejlen. Hej Senior har avtal med etablerade och säkra företag, så du behöver inte oroa dig för att bli lurad.

Sport och shower på de stora arenorna

Det är något särskilt med att få se en match eller uppvisning på en riktigt stor arena som Globen, Friends Arena eller Ullevi. Få sitta i folkhavet och uppleva stämningen. Titta på en spännande tävling eller lyssna på musik. Det finns egentligen bara två problem: pengar och tid. Om du är pensionär är tiden inte ett lika stort problem som pengarna. Jobbar du fortfarande är det ofta tiden som är det största problemet, men också att det kostar. Som senior kan du använda riktigt bra rabatter som hjälper dig att spara tusenlappar.

Först ser du till att alltid vara à jour med vilka seniorerbjudanden som finns. Förutom att du sparar pengar, så kan du också få inspiration på intressanta event att gå på. För det andra ska du vara ute i god tid. Ju tidigare du köper en biljett, desto billigare blir slutnotan. Det gäller både på shower och hotell.

Boka allt med rabatt

När du beslutat dig för vilket evenemang som du vill gå på ska du försöka boka allt med rabatt. Ta dig till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås eller Umeå på billigaste sätt. Ibland är det flyg, ibland buss eller tåg. Det beror både på tillfälliga erbjudanden, men också var du bor och hur mycket tid som du har. Sedan ska du boka ditt hotell. Tänk på att det ofta är billigare att resa och bo på hotell under veckan, än under själva helgen. Ibland kan du stanna borta mellan torsdag-söndag till samma pris som fredag-söndag. Det är alltid smart att leta olika alternativ. Inför resan kan du också se om Hej Senior har intressanta erbjudanden på saker du saknar eller behöver köpa nytt: som kläder, resväskor eller en Ipad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *