norrportenarena.se

Rusta upp sommarlägenhet för arenabesök

Sverige har många arenor där det hålls spännande evenemang av olika slag, allt från musik till idrott. För att besöka en stad med ett rikt nöjesutbud kanske du har bestämt dig för att skaffa en sommarlägenhet, vilket ger dig möjlighet att gå på hur många arenaevenemang du vill. Men ibland kan din sommarlägenhet behöva rustas upp så att vistelsen blir så behaglig som möjligt.

Hos K3 Måleri i Bromma hittar du erfarna målare som är duktiga både på invändigt och utvändigt måleri. Här får du ansvarsförsäkring, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att få ett dåligt resultat av renoveringen. Du får också fast pris för projektet, vilket ger dig en hundraprocentig koll på vad slutnotan blir för upprustningen av din sommarlägenhet.

Stockholms arenor

I Stockholm finns flera arenor du kan besöka för olika evenemang. Den mest kända är Globen och Stockholms stadion. Globen bytte nyligen namn från ”Ericsson Globe” till ”Avicii arena” efter den avlidne artisten Tim ”Avicii” Bergling. Avicii arena kommer nu att erbjuda sportevenemang och konserter, samt också fungera som ett forum avsett för unga personers psykiska hälsa. Under coronapandemin har Globen också byggts om för att användas som padelhall, där entusiaster för den allt mer populära sporten padel kan samlas för att spela.

Stockholms stadion kallas i dagligt tal för ”Stadion” och är en arena där det hålls både konserter och idrottsevenemang. Den byggdes först upp för att Sommar-OS skulle hållas där år 1912, och är idag den äldsta olympiska arenan som fortfarande används aktivt. Nyligen gjorde här stavhopparen Michaela Meijer comeback efter att tidigare drabbats av en våldsam trafikolycka. Hon hoppade då 4,51 meter i en Diamond League-tävling. Armand Duplantis är en annan stavhoppare som vid sin senaste tävling på Stockholms stadion hoppade 6,02 meter. Han försökte då även sig på världsrekordhöjden 6,19. Just nu befinner sig Duplantis på ett förläger i Fukuoka och är då tillsammans med flera andra svenska friidrottare. Om några dagar ska han delta i OS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *